Sergio Tejera: “No deixarem que l’equip torni a enfonsar-se”

PUBLICITAT

Nou entrenament del Nàstic de Tarragona a les instal·lacions del Nou Estadi, per seguir preparant el xoc de dissabte contra el Valladolid, en una nova final de les 12 que li queden al conjunt de Juan Merino. Sessió a porta oberta de l’equip, on s’ha pogut veure a Luismi i a Gerard Valentin realitzant exercicis de recuperació i toc de pilota. Ells dos, a banda de Miguel Ángel Cordero, seran els damnificats pel partit al José Zorilla i el tècnic andalús no podrà comptar amb ells.

La sessió de l’equip ha finalitzat a porta tancada, dins del Nou Estadi, on els granes segueixen perfilant la tàctica de cara al partit, per corregir els errors que van condemnar l’equip el passat divendres. Qui ha parlat aquest dimecres en sala de premsa ha estat Sergio Tejera, precisament, de la correcció que ha fet l’equip d’aquests errors. El mig centre barceloní també ha destacat que l’equip té dominat el sistema tot i el mal partit de l’altre dia i que serà qüestió de retocar detalls. Tejera ha assegurat que la plantilla té molt clar que no deixarà caure l’equip de nou a les zones de descens.

Un altre dels jugadors que està assolint més protagonisme en aquest últim tram de lliga és Manu Barreiro, que ja s’ha reivindicat a les segones parts amb dos gols. El davanter vol seguir-ho fent i ha sentenciat que té ganes de jugar com més minuts millor. L’ex de l’Alavés també ha dit que sobre la seva situació no ha parlat amb Juan Merino.

Deixant de banda l’actualitat del Nàstic, que tornarà a entrenar aquest dijous, els focus aquest dimecres han estat posats a Reus, per la possible marxa de Natxo González la temporada vinent a Saragossa tal com han anunciat diversos mitjans tant locals com aragonesos. Sobre aquesta situació que pot fer trontollar el dia a dia del club reusenc, hem volgut parlar-ne amb un company que ja coneixem i que ja ha col·laborat amb aquesta casa. Un Reus, recordem catapultat per la victòria a Tenerife d’aquest passat diumenge i que rep a l’UCAM Murcia. A banda, pel que fa de nou als granes, aquest dijous es presentarà la Nastic TV, una plataforma de continguts audiovisuals de l’entitat, que aproparà encara més l’equip als aficionats.

PUBLICITAT