El Valladolid, més centrat en el ‘play-off’ que en el Nàstic

PUBLICITAT

Darreres sessions del Nàstic de Tarragona per ultimar els detalls pel compromís d’aquest cap de setmana contra el Valladolid. Un partit que esdevé de nou clau a causa de la pressió que exerceixen tots els equips en aquesta zona baixa. Despistar-te dues jornades poc condemnar-te de nou i l’equip ja ho va fer contra l’Elx.

El partit serà una prova dura, un test exigent en un camp com el José Zorrilla, davant d’una afició també exigent, que li demana al màxim a un equip que vol tornar a la màxima categoria. Dos punts separen el conjunt de Paco Herrera dels playoff d’ascens i després del triomf fora de casa contra l’Alcorcón, voldran seguir sumant al seu estadi. El Nàstic continua amb la mateixa mentalitat i havent deixat enrere el cop de divendres, va ser una derrota, contundent, però només una ensopegada per seguir caminant i fugint de les zones perilloses d’aquesta Segona Divisió.

Qui ha parlat en sala de premsa aquest dijous és el mateix que vam poder tenir el dimarts als micròfons de Ràdio Ciutat de Tarragona, Mossa. El lateral valencià ha parlat del rival, el Valladolid, tot i que ha assegurat que la plantilla està més centrada a mirar de portes endins. Mossa també ha sentenciat que la clau en aquest últim tram de lliga, on queden 12 partits, és afrontar cada jornada com si fos l’última. L’altra cara de la moneda és el Valladolid. Aquesta setmana com a Can Nàstic, els seus jugadors també han parlat en la prèvia del partit, però sorprenentment cap d’ells ni Becerra ni Rafa han fet referència al rival. El doble sentit d’això és que l’ambient potser no té massa en compte que es rebi al Nàstic, ja que l’objectiu del playoff els centra més l’atenció que qualsevol altra cosa.

Qui sí que ho ha fet aquest dijous ha estat Paco Herrera, l’entrenador dels val·lisoletans, que ha avisat dels perills dels granes en el partit de dissabte. Deixant de banda l’àmbit esportiu, el club ha presentat aquest dijous la Nastic TV, un nou canal que tindrà el club per mostrar d’una manera despreocupada diverses facetes del club, la part més humana dels jugadors, altres continguts com va poder ser la trobada entre el primer equip i el Nastic Genuine, tot amb un contingut audiovisual que produirà Mediaframe i que durà a terme la periodista Silvia Petit.

El canal neix aquest dijous i a poc a poc s’anirà omplint de contingut perquè els aficionats puguin gaudir d’una altra visió de l’entitat. Aquest és un exemple d’un qüestionari a Dimitrievski que ja podreu veure a la web del club i a través del seu Youtube. Divendres últim entrament setmanal, abans de viatjar a la tarda cap a Valladolid on l’equip es concentrarà pel match al José Zorilla de dissabte a les 16.

PUBLICITAT