Rubén Viñuales: Una visió de futur

Va guanyar les eleccions municipals de Tarragona el passat mes de maig, des de llavors, és l’alcalde de la ciutat tot i que en minoria. En aquest temps, ha aconseguit aprovar els pressupostos amb un gran suport del consistori. Rubén Viñuales també va estar al cap de l’oposició i explica que mai tindrà paraules dolentes pels seus excompanys.

PUBLICITAT

Aquest canvi de partit també el serveix per fer crítica de la societat actual. Viñuales afirma que està espantat del missatge de la ultradreta i que veu una societat voluble amb molts canvis de mentalitat. 

L’alcalde de Tarragona també posa sobre la taula la recerca de la immediatesa que vol la societat. Explica que a la vida res és gratis i que tot s’aconsegueix amb esforç. Comparant-ho a la política, Viñuales afirma que no s’ha de caure al populisme. 

A més, l’actual alcalde creu que s’ha perdut una mica la cultura de l’esforç i que sembla que el camí és la immediatesa i això ens afecta com a societat.

Parlant d’actuals alcaldes, també en fa referència als antics batlles de la ciutat. Viñuales afirma que vol crear un consell d’alcaldes. 

Evidentment en l’actualitat política del territori, l’alcalde de la capital de província ha fet referència al moment que viu l’Àrea Metropolitana de Tarragona. Viñuales explica que s’ha avançat molt amb un document científic i amb moltes ciutats implicades on s’afegeix el municipi de Valls per potència econòmica i social. Rubén Viñuales també explica cap a on van les polítiques de futur. 

Viñuales també ha fet referència al Hard Rock explicant que els polítics tenen por a tot darrerament i que no es pot viure amb por.

L’alcalde de la ciutat ha fet menció de la Intel·ligència Artificial explicant que aquesta nova eina pot ajudar la ciutadania i que als tràmits de l’administració farà que tot sigui més fàcil.

Per últim, Rubén Viñuales ha fet al·lusió al seu futur al capdavant del govern municipal. L’alcalde ha explicat que estarà a la política mentre tingui il·lusió i vegi que pot donar-ho tot. 

Rubén Viñuales té les idees clares. La seva recerca i els seus objectius són filosòfics fins i tot, però amb l’element clau de tenir una voluntat per posar-los en marxa. Amb un missatge clar per la ciutadania, però sobretot per les seves filles, l’actual alcalde mostra una visió àmplia amb coneixement i crítica per dirigir una ciutat que comença a mirar en plural per fer de nexe amb les grans ciutats de la demarcació en busca de l’Àrea Metropolitana. I fent referència a la seva afició pel futbol, Viñuales afronta per endavant una temporada de 3 anys i mig de mandat, amb molts partits per guanyar i pactar.

PUBLICITAT