#BonDiaTGN | Entrevista a Enric Garcia Jardí, periodista

Aquest divendres al ‘Bon Dia Tarragona’ entrevistem a Enric Garcia Jardí, periodista.

PUBLICITAT

‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un convidat o convidada que passarà per l’espai d’entrevista. I ho faran per abordar temes ben diversos: política, cultura, societat, economia, esport… Tot plegat, amb els seus protagonistes.

El minut a minut de l’entrevista a Enric Garcia Jardí, periodista

1:00 “El primer repte és fer-te teu el llibre. La idea va ser retratar la trajectòria de les 33 persones seleccionades i permetre que el llibre tingui el seu interès.”

2:50 ” Hi ha la primera part de 30 capítols més un i després unes pinzellades amb perspectiva històrica i veure cap a on va el cicle.”

5:15 “La Mercè Sardà és la que té la idea de fer la mostra amb un cap de setmana itinerant i ella és com una vigilant de que les coses es facin i que sigui una prioritat de ciutat perquè el cicle es consolidi.

10:35 “Sobre el present, és una cosa que hem de valorar com a tarragonins, a vegades som molt crítics.”

11:55 “Internament hi ha un treball darrere de mostrar als joves la implicació del cicle i hi ha certes dificultats en la participació, sobretot de portes endins.”

PUBLICITAT