José Perales: “M’agradaria ser el porter titular del Nàstic en un futur”

PUBLICITAT

La tercera ja és aquí. El Nàstic de Tarragona es va imposar al Girona a la tanda de penals al Municipal d’Olot, per portar cap a la ciutat la tercera Copa Catalunya de la seva història.
Matí de ressaca de campions, però on l’equip ha tornat a entrenar per seguir preparant ja el xoc de diumenge a les 12 del migdia al Nou Estadi.

I és que si per un moment aquest dimarts van desconnectar del nostre principal objectiu, que és la lliga, hem hagut de tornar ràpidament a la realitat i centrar el cap ja en aquest partit vital, importantíssim, transcendental, per tornar a guanyar i apropar una mica més la permanència i tenyir-la de gran.

L’alegria sobre el Municipal d’Olot, sobre les graderies, les abraçades entre els jugadors, cos tècnic i tota la família del Nàstic, es contraposaven al pensament que cadascú d’ells té ja en el partit d’aquest cap de setmana. Sobre aquesta final en parlava el mateix president Josep Maria Andreu, eufòric després d’aconseguir el trofeu. Qui també valorava el xoc de diumenge va ser Xavi Molina, que es va proclamar com a campió de la Copa Catalunya per primera vegada, un partit vital assegura, per fer un pas de gegant cap a la salvació, i més, sobretot deia el Xavi, per treure a l’afició l’espina del mal partit contra l’Elx.

Més enllà del pensament ja en el partit contra l’Almeria, on ens retrobarem amb Ramis, vell conegut a Can Nàstic, aquest dimecres hem volgut parlar amb un dels herois de la Copa Catalunya, el porter José Perales. Decisiu a Gavà i decisiu a Olot, on va donar gran part d’aquest trofeu als granes. L’hem conegut una mica més i hem sabut que li va dir a Pablo Marí. El Nàstic tornarà a exercitar-se aquest dijous sense descans per seguir preparant el partit. Aquesta tarda, a banda, els jugadors faran la tradicional visita del projecte Junts Barris a l’Escola Bonavista i al Municipal de Bonavista, on Gerard, Luismi, Mossa, José Carlos, Lobato i Delgado visitaran als nens als centres.

PUBLICITAT