#ComHoVeus? #19 | Nàstic – CD Lugo (2-0)

El Nàstic va aconseguir la cinquena victòria consecutiva a casa davant el Lugo i es col·loca segon i a només 1 punt del liderat i l’ascens directe a Segona Divisió A. Els de Dani Vidal ho van aconseguir des de l’estratègia amb gols de Marc Fernández i Pablo Trigueros. Carles Cortés i Antoni Pinilla analitzen el moment de l’equip i ara els granes afronten una segona volta apassionant i il·lusionant que començarà al Nou Estadi Costa Daurada davant l’Osasuna Promesas (diumenge, 20h).

PUBLICITAT

El minut a minut del Com Ho Veus?

Carles Cortés (0:20): “Molts de vosaltres ja sabeu que fa uns dies, el conseller Fredrik Wester ens va preguntar mitjançant la plataforma X què volíem saber de la seva arribada al Nàstic. Servidor li va respondre que tot i, a partir d’aquí, estem pendents d’ell per concretar una entrevista. Quan ell digui, quan ell vulgui, l’entrevistarem. Només depèn d’ell. Nosaltres ho tenim tot a punt.”

Carles Cortés (0:50): “Cada dia que passa trobo més interessant escoltar-lo, saber què pensa, saber què vol, saber en què somia, a que aspira, quin futur li veu al Nàstic. No és qualsevol accionista. És una de les persones que més diners ha posat d’una manera o una altra al Nàstic en els darrers anys. Per no dir a la història del club.”

Carles Cortés (1:10): “Hem intentat recopilar les seves aportacions així d’una manera fàcil i ràpida d’entendre. Va entrar a la SAD aportant 1.387.000€, de manera que té el 20% del capital.
Ha fet dos préstecs d’1.500.000€ que s’han de retornar íntegrament o en accions.
Segons recull el document de la Junta General d’Accionistes ha anticipat 2.000.000€ per a la construcció de la Ciutat Esportiva.”

Carles Cortés (1:20): “Patrocina el futbol base aportant 35.000€ la temporada 21-22 i 50.000€ la temporada 22-23. Interpretem que enguany també aporta una quantitat de, de moment, no ha transcendit. En total, per tant, d’una manera o una altra ha posat fins el moment 6.472.000€. Que nosaltres sapiguem, perquè són els números que s’han fet públics.”

Carles Cortés (1:30): Espero que el crèdit d’aquesta temporada d’1.300.000€ que recull la documentació de la junta general d’accions però no es detalla qui el concedeix, no l’hagi posat ell perquè sinó la seva inversió pujaria a 7.772.000. Més que el capital social que té la SAD.

Carles Cortés (2:10):Per això ens agradaria escoltar-lo. Fred, ja ens diràs… Tens un parell de missatges. Facilitats, totes. Només depèn de tu. Bé, esperem que només depengui de tu.”

Antoni Pinilla (4:10): “Per mi, aquest equip no té un altre objectiu que la promoció d’ascens. Sabem que és dificil però has de tenir un equip que tingui una base i que tingui aquest nivell. El Nàstic ja no mirarà cap abaix., només hi ha un objectiu: la promoció.”

Antoni Pinilla (6:07): “Ara mateix crec que és de minims tenir el playoff tenint en compte com està l’equip, com està a la temporada… ara si que no estar a playoff seria un fracàs. A més, podriem tenir la il·lusió que l’equip tingui la primera posició i evitar el playoff. Però, amb l’aventatge que té l’equip, seria una decepció no aconseguir el playoff.”

Antoni Pinilla (11:38): “Tornes a estar en números ascendents i li has de demanar a l’equip que sigui candidat a ocupar els llocs de playoff.”

Antoni Pinilla (12:38): “Hem vist com aquest equip li han vingut tot de cara, però hem de pensar que estem en disposició

Antoni Pinilla (15:28): “Ara mateix tens un coixí de 3 derrotes que et separen del Sanse. Per tant, tens una situació molt favorable per estar als llocs de privilegi d’aqui a final de temporada.”

Antoni Pinilla (20:36) (Sobre el possible fitxatge d’Alex Mula): “Ha estat molts anys a Segona Divisió. És un jugador amb molt bon colpeig de pilota i que pot jugar amb dues bandes, és agressiu i si ve és un jugador diferencial amb un perfil que pot jugar per l’esquerra, la dreta i que tendeix a anar cap a dintre. Si arriba seria una gran notícia.”

Antoni Pinilla (22:25): “Em va semblar que va haver bona entrada, però tot el que sigui fomentar que hi hagi millor ambient i més empenta, anirà millor.”

Antoni Pinilla (25:15): “Vaig veure a Pablo Fernández defensant els còrners, ajudant l’equip… i per mi hauria de prioritzar els seus esforços. Per mi és un jugador diferencial i l’equip el necessita adalt. Per tant, de vegades és que faci el que necessita l’equip.”

PUBLICITAT