La Crònica de l’Hércules-Nàstic (0-3)

16289559660_b7aba8f99b_z

L’exhibició del Nàstic al Rico Pérez és de les que es recordarà durant molt de temps. Màxima efectivitat, inesgotable treball defensiu, control del partit, gestió dels minuts i orgull tot i les nombroses baixes, van ser les claus d’un Nàstic que és més líder que mai. Per puntuació i per sensacions.

Marcos va fer dos gols en dos moments determinants: en el minut sis de partit i en l’onze de la segona part. El davanter tornava a reivindicar-se de la millor manera i al millor escenari. Rayco va fer el 0-3 en el minut 88. Els gols van donar tranquil•litat davant un Hércules que, tot i tenir la pilota en algunes fases del partit, mai va crear perill real sobre la porteria de Reina. Les arribades alacantines morien aviat davant d’un plantejament perfecte de l’entrenador del Nàstic, Vicente Moreno, que traspassava tot el mèrit als jugadors.

El Nàstic és líder amb 46 punts, vuit jornades sense perdre, vuit victòries fora de casa i la classificació que s’estira. El Nàstic li treu quatre punts al segon, sis al tercer, vuit més el gol average al quart i nou més el gol average al cinquè. La situació és còmode, però Moreno ja s’encerrega de rebaixar eufòries.

Tot i aquest posar els peus a terra, és un cop d’autoritat guanyar 0-3 al camp de l’Hércules amb set baixes i fent la demostració de futbol que es va fer?

El partit només deixa una taca negra: la lesió de Sergio Rodríguez. El jugador cedit pel Betis debutava i després de només 27 minuts havia de ser substituït per lesió. Segurament la inactivitat en aquest inici de temporada li ha acabat passant factura.

Diumenge vinent el Nàstic rep a les 12h. al Nou Estadi al Mestalla. Recupera als sancionats Pablo Marí i Manolo, veurem si Rocha arriba a temps i durant la setmana estarem pendents de l’evolució dels problemes de Sergio.