Detenen 21 persones a Catalunya per distribuir arxius pedòfils a la xarxa

PUBLICITAT

Detenen 21 persones a Tarragona i Barcelona per distribuir arxius pedòfils a la xarxa. Els Càmpings del Camp de Tarragona invertiran 40 milions d’euros en millores. Mentre que el Nàstic ja ho té tot llest per rebre l’Almeria aquest diumenge

Detenen 21 persones a Catalunya per distribuir arxius pedòfils a la xarxa

Una macro operació a tot l’estat ha permès detenir fins a 102 persones que distribuïen i posseïen pornografia infantil a través d’Internet. D’aquests, una vintena procedeixen de Catalunya. Concretament han estat detinguts a les localitats de Tarragona i barcelona. De moment, el cos armat ha identificat deu menors que han estat víctimes d’abusos sexuals. Durant l’operatiu s’han fet una norantena d’escorcolls a en 36 províncies diferents i s’han intervingut més de 450.000 arxius de vídeo i fotografia. Més de 300 agents del cos armat han participat en l’operació.

Els càmpings de la Costa Daurada invertiran 40 MEUR i preveuen bona temporada amb Ferrariland

L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre esperen donar lloc a 4.000 llocs de treball directes i 6.000 d’indirectes aquesta temporada. De fet, preveuen que els 40 milions d’euros d’inversions es tradueixin en una facturació de 150 milions d’euros. La presidenta de l’associació, Berta Cabré, preveu un bon any.

Enguany també se celebra el 40è aniversari de l’associació de càmpings. Més enllà de l’augment del nombre de resorts, en els últims anys les tendències van cap al glamping, glamour en el món del càmping. Duran a terme diverses activitats per celebrar l’aniversari de l’entitat.

EL TEMPS

I aquest dissabte, el sol es tornarà a deixar veure, tot i que també s’ennuvolarà, sobretot a primera hora de la tarda, a Tarragona.

L’APUNT

I en cultura, en el marc del 35è aniversari de l’Esbart Dansaire de Tarragona, aquest diumenge es farà una trobada de grups veterans. Portaran a grups com l’Esbart Egaren del social de Terrassa i el grup Picapoll de l’Esbart manresà. La celebració es durà a terme al Palau de Congressos. Al llarg d’aquests anys, l’esbart tarragoní ha complert amb els objectius que s’havia marcat: recuperar, mantenir i difondre els balls tradicionals de diferents pobles de catalunya.

PUBLICITAT