#BonDiaTGN | Entrevista a Andreu Muñoz, delegat de Cultura de l’Arquebisbat de Tarragona

Aquest dimarts al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Andreu Muñoz, delegat de Cultura de l’Arquebisbat de Tarragona.

PUBLICITAT

‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un convidat o convidada que passarà per l’espai d’entrevista. I ho faran per abordar temes ben diversos: política, cultura, societat, economia, esport… Tot plegat, amb els seus protagonistes.

El minut a minut de l’entrevista a Andreu Muñoz, delegat de Cultura de l’Arquebisbat de Tarragona

0:45 Hem inaugurat l’itinerari arqueològic. Un espai del recinte de culte imperial que la majoria estaven tancats al públic.

1:40 Cada quatre anys es fa un projecte d’investigació en determinats punts de la catedral

3:10 Hem d’entrar pel claustre de la catedral i aquí expliquem la Tarraco romana i després com el temple es va transformar en època visigoda fins arribar a l’època medieval.

8:00 Tothom qui vulgui podrà anar a veure-ho. És una bona forma de visibilitzar el patrimoni.

9:05 La catedral és la simbiosi del patrimoni romà i la combinació amb tot l’eix d’una catedral de les més espectaculars.

12:55 El barri catedralici ha de formar una unitat cultural. Una visita integral que el visitant pugui fer un recorregut per 40 segles d’història.

15:05 Això era un projecte de país. Fa temps que vam presentar un projecte que es va fer a València i a Europa amb un patrimoni similar al nostre. No tenim aquest potencial que podria tenir.

PUBLICITAT