#BonDiaTGN | Entrevista a Vanina Hofman, responsable Aula de Cinema URV

Aquest dijous al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Vanina Hofman, responsable Aula de Cinema URV.

PUBLICITAT

‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un convidat o convidada que passarà per l’espai d’entrevista. I ho faran per abordar temes ben diversos: política, cultura, societat, economia, esport… Tot plegat, amb els seus protagonistes.

El minut a minut de l’entrevista a Vanina Hofman, responsable Aula de Cinema URV

1:00 El nostre objectiu es fer activitats al voltant de la imatge audiovisual que ens permetin la transferència entre aquests móns.

3:40 L’any passat vam fer visionats vinculats a xerrades, tenim un grup d’estudi on llegim i debatim. Estem fent un pòdcast que properament estarà online.

4:40 Això és una mostra de l’aula prèvia on hem donat una sortida en forma d’exposició. Va ser rodada per gent amateur per recaptar fons de la gent exiliada de la guerra del Rif. Va ser gravat amb nitrat i n’hi ha molt poques pel·lícules amb aquest material.

6:50 Es podrà veure el segon quatrimestre d’aquest any 2024.

7:20 L’exposició la vam digitalitzar en 3D i es pot visitar en format virtual. Segurament hi ha més pel·lícules i s’hi algú en té, nosaltres en podem fer un bon ús. Tenim conveni amb la filmoteca per guardar aquest material que és patrimoni.

8:15 El pòdcast és una iniciativa i estem fent una prova pilot d’un estudiant que és col·lecionista de films en VHS i DVD. Està entrevistant diferents col·lecionistes i el primer capítol sortirà al mes de març.

10:00 El cicle al Mèdol ens fa tenir una connexió amb altres aules amb un visionat de tres peces. Tornarem a fer una segona edició que reflexiona de l’escenari humà.

11:25 Al febrer tindrem quatre sessions de Walter Benjamin.

12:10 Nosaltres volem estabilitzar algunes de les propostes i una certa continuïtat. Al mateix temps proposarem dos tallers però la informació la mantenim activa i actualitzada a l’Instagram. L’Aula de Cinema al final és un servei. Tenim activitats a demanda, la gent pot proposar, nosaltres ho evaluem i si és possible ho fem.

PUBLICITAT