Tarragona presentarà la 27 edició del Concurs de Focs Artificials

PUBLICITAT

Aquest dimecres 3 maig destaquem les novetats d’un nou concurs de Focs Artificials, nova assemblea dels treballadors de Bic Graphic i la visita de 6 eurodiputats a les obres dels Jocs.

27a edició dels Focs Artificials

Els motors per una nova edició del Concurs Internacional de Focs Artificials de Tarragona 2017 comencen a escalfar-se i aquest dimecres es coneixeran les pirotècnies participants i el sorteig d’ordre del dia de participació. L’any passat van participar una pirotècnica internacional i tres estatals, la xinesa, Firevision Internacional, i la gallega Xaraiva, la Pirotècnia Valenciana i la basca Valecea. La valenciana va ser en aquesta edició, la guanyadora, que va repetir després de guanyar també l’any 2013.

Nova assamblea de BIC Graphic

Els treballadors de BIC Graphic tornen a tindre aquest dimecres una nova assemblea per decidir si tiren endavant les altres jornades de vaga previstes pels dies 4, 10 i 17 de maig, però tot apunta que es mantindran. Aquest dimarts va tenir lloc el primer dia de vaga, amb la demanda com a eix que es retirés l’expedient de regulació que pretén acomiadar a 136 persones a la ciutat.

Volen que l’empresa s’assegui a negociar i poder arribar a un acord evitant les mesures traumàtiques. Manel Molina, membre del Comitè d’Empresa, ha afirmat que aproximadament un 90% de la plantilla ha seguit la jornada. Per la seva banda BIC Graphic afirma que manté el seu desig de diàleg per trobar una solució que satisfaci les dues parts.

Entrevistem a Juan Muñiz

Pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona completarà aquest dimecres un nou entrenament, per seguir preparant el xoc de diumenge contra el Cadis. Sense pensar ja en la derrota en el derbi, Merino vol que l’equip es centri en els sis partits que queden de lliga, per no despistar-se de cara a l’objectiu de la permanència. Muñiz passarà pels micròfons de Ràdio Ciutat de Tarragona, per valorar aquest últim tram de lliga.

Visita d’eurodiputats a les obres dels Jocs

I en clau Jocs Mediterranis, una delegació formada per 6 eurodiputats, encapçalada per Santiago Fisas, president de l’Intergrup, ex-secretari d’Estat per l’Esport i ex-vicepresident del Comitè Olímpic Espanyol, visitarà aquest diumenge Tarragona i les obres dels Jocs. La visita s’emmarca en les negociacions per la tramitació d’una esmena al pressupost comunitari per incloure una partida específica per als Jocs.

D’altra banda, també s’ha informat que el divendres 12 de maig se signarà el contracte de patrocini amb la Sociedad Estatal Loterías i Apuestas del Estado, per valor de 2 milions d’euros.

Temps

Pel que fa al temps, dimecres amb cel ennuvolat encara que puguin aparèixer algunes clarianes. Les temperatures es mantindran deixant màximes de 20 graus i mínimes de 13.

Apunt

Aquest dijous, la Sala Zero de Tarragona cull el concert de Danilo Gabarri, Dobletheking i Miguelito Amaya, tres artistes amb estil propi en l’art de la música, fusionant el flamenc amb altres estils. Us deixem un tastet dels seus temes.

PUBLICITAT