#TarragonaDaily | Tarragona viu un cap de setmana negre amb diversos apunyalaments

Tarragona viu un cap de setmana llarg negre amb diversos apunyalaments. 

PUBLICITAT

La Guàrdia Urbana va detenir dissabte un jove de 27 anys com a presumpte autor d’un apunyalament al carrer a un altre home al barri de Torreforta. L’avís es va rebre cap a les 13.00 hores de la mateixa víctima explicant que un veí del barri li havia clavat un ganivet a l’esquena. El ferit, que diu que havia patit amenaces i atacs amb anterioritat per part del detingut, ha estat tractat a l’Hospital Joan XXIII amb ferides lleus i està fora de perill.

Per altra banda, els Mossos d’Esquadra busquen un home com a presumpte responsable d’apunyalar-ne un altre a la sortida de la discoteca Totem la matinada d’aquest dilluns, després de la revetlla de Sant Joan. Segons ha avançat ‘Diari de Tarragona’, els fets van passar al carrer Estanislau Figueres a les 6.40 hores de dilluns. Per causes que s’investiguen, l’agressor va clavar una punyalada a un jove, que li va afectar la zona del coll, i va marxar del lloc. El jove va resultar ferit lleu i va ser traslladat en ambulància del SEM a l’hospital de Santa Tecla. 

I encara en sucessos, també els Mossos d’Esquadra van detenir un home la matinada de dilluns per intentar matar la seva parella.  Els fets van tenir lloc cap a les 5 de la matinada en ple carrer Francolí, al barri de Torreforta, on un home de 31 anys va agredir la seva parella amb un ganivet. Quan hi van arribar els Mossos, l’home va intentar atacar-los també i va acabar detingut per intent d’homicidi, violència masclista i atemptat a l’autoritat.

En clau positiva, l’Ajuntament ha fet un bon balanç dels dispositius especials i de neteja que es van posar en marxa amb motiu de la revetlla de Sant Joan. Durant la nit més curta de l’any, la Guàrdia Urbana va atendre una vintena d’avisos. Entre les intervencions, destaquen la crema de dos contenidors. Pel que fa a accidents, un home va resultar fertir greu en caure-li un petard a la panxa. 

Al Bosc de la Marquesa no es va observar cap foc, però s’hi han interposat tres denúncies per acampada i es van requisar petards i espelmes. També es va atendre un noi que es va ferir lleument el turmell. Pel que fa a la neteja, es van recollir 18.500 kg de brossa. 

I el passat també va ser un cap de setmana negre i cruel pel Nàstic, que va veure com se li escapava l’ascens a 2a divisió en la última jugada del partit contra el Màlaga. Aquest dimarts, el club ha fet públic un comunicat on ha anunciat que acudirà a la justícia ordinària per l’arbitratge d’Eder Mallo Fernández. L’entitat considera que hi ha proves per acusar el col·legiat per acusar-lo, com a mínim, de negligència i no descarta iniciar la via penal. El Nàstic ha especificat que properament informarà dels passos que s’estan seguint, “per defensar els interessos i l’honorabilitat de l’Entitat, així com de tots els seus accionistes, socis i aficionats”.

També en clau esportiva, els vuit camps de futbol municipals començaran la seva renovació aquest juliol. El projecte costarà més d’un milió i mig d’euros i el periode d’execució serà d’entre quatre i cinc setmanes. En total es renovaran més de 50.000 metres quadrats de gespa artificial i els treballs també inclouen altres actuacions de millora com ara la substitució de les actuals reixes per canaletes i el canvi de sistema de reg que es farà amb aspersors. A més a més, en els camps que es requereixi, també s’instal·laran noves porteries de futbol 7 i de futbol 11. 

PUBLICITAT