Les festes de Sant Pere de Reus, a Carrer Major

Aquest divendres a #CarrerMajor, programa especial des de Reus! La capital està de festa major, Sant Pere! És la festa gran de la ciutat, i Carrer Major volia sumar-s’hi, com ha de ser. Carrer Major és un programa que fan possible Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, Ràdio Montblanc, Ràdio La Selva, Ona La Torre, Ràdio Hospitalet de l’Infant, La NOVA Ràdio de Reus i BXC Ràdio, en col laboració amb la Xarxa de Comunicació Local.

PUBLICITAT

Com sempre, dues hores de programes plenes de contingut. L’especial conduït per Toni Mateos i David Fernández, començarà amb una entrevista a l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita. Després, se sumarà l’Aleix Pérez a la festa amb l’entrevista a Montse Caudevila, cap de colla del Ball de Galeres de Reus. Parlaran de la polèmica amb el Ball de Galeres de Valls? Més que segur. Tancarem la primera hora amb el Bou de Reus, que celebra enguany el seu 20è aniversari. En parlarem amb el president, Roger Jansà.

El programa començarà la segona hora amb una entrevista al regidor de Cultura de l’Ajuntament de Reus, Daniel Recasens. Continuarà amb més efemèrides. La Cucafera està de 10è aniversari i passaran per Carrer Major dos dels seus portants, Marc Sendra i Ernest Montané. Acabarem parlant de música. Primer, amb Lau Noah, cantant reusenca que actua aquest diumenge 30 de juny a Cal Massó. Finalment, parlarem amb Adrià Saladrigas, de La Discursiva, entitat que el 13 de juliol organitza La Discursiva Fest.

PUBLICITAT