Salvador Illa es reuneix amb el nou executiu del PSC del Camp de Tarragona

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, s’ha reunit per primer cop, aquest dimarts, amb el nou secretari del PSC del Camp de Tarragona, Fran Morancho, i els quatre coordinadors d’àrea de la nova comissió executiva en el Congrés de Federació.

PUBLICITAT

Durant la reunió s’han examinat els reptes de les comarques de Tarragona pels següents anys. Segons, Morancho, han parlat de “l’accés a l’habitatge, del desenvolupament econòmic, de la transició energètica, de l’Àrea Metropolitana de Tarragona, del projecte del Trancamp i de la mobilitat interna i del turisme”.

En aquest cas, Morancho, ha remarcat el paper central que té el PSC a les comarques tarragonines, pel fet de guanyar les quatre darreres eleccions i per tenir més alcaldies que mai. Vol posar tot aquest capital polític al servei de la ciutadania. 

Finalment, el primer secretari del PSC al Camp de Tarragona, s’ha mostrat convençut que Salvador Illa serà investit com a nou president de la Generalitat de Catalunya, fent referència que si ho és, molts dels projectes es desencallaran i prendran velocitat.

PUBLICITAT