La Diputació de Tarragona i la URV cooperen en la creació d’un pla estratègic pel proper trienni

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó i el rector de la URV, Josep Pallarès, juntament amb el president del Consell Social de la URV, Josep Poblet, certifiquen una col·laboració per tal de conèixer de primera mà el Pla Triennal d’actuacions del Consell Social de la institució universitària. Es tracta, d’un dels 14 grans projectes inclosos aquest 2024 en l’acord marc entre la Diputació de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili.

PUBLICITAT

El Pla Triennal fixarà els principis estratègics del Consell Social i dissenyarà actuacions seguint cinc eixos fonamentals, els quals es fixaran estratègies i accions específiques entre Diputació i URV en l’àmbit de: les institucions, organitzacions, teixit productiu, estudiants i personal.

Un acord marc que s’allargarà els propers tres anys, entre el 2024 i el 2027 entre les dues entitats recollint la voluntat de col·laboració entre les dues institucions durant aquest període. Es tracta d’iniciatives que afavoreixen la transferència de coneixement al teixit productiu del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. En total, pel que resta d’any, es destinaran fins a 100.000 € al cofinançament del desplegament del Pla Triennal d’actuacions del Consell Social.

PUBLICITAT