161 infants han gaudit del Casal d’Estiu de Creu Roja Joventut a Tarragona

Un total de 161 nens i nenes de famílies que es troben en situació de vulnerabilitat, i que són usuaris de diferents programes de la Creu Roja o Creu Roja Joventut, han participat durant aquest mes de juliol als casals d’estiu organitzats per Creu Roja Joventut a la demarcació de Tarragona. Les activitats plantejades pretenen crear espais d’oci per als participants on puguin potenciar el seu desenvolupament social, la consciència emocional i els diferents valors.

PUBLICITAT

Els Casals finalitzen aquesta setmana, a excepció de Tarragona i Valls, que finalitzen durant la primera quinzena d’agost i on hi ha participat infants i joves d’entre 6 i 7 anys. Aquests Casals han estat possibles gràcies a més d’una trentena de persones, entre personal laboral i voluntariat, repartides entre 8 assemblees locals i comarcals de la demarcació de Tarragona (Móra d’Ebre, Priorat, Valls, Salou, Tarragona, Baix Penedès, la Ràpita i Amposta).

Durant els dies del Casal, els nens i nenes han participat en activitats de lleure i sortides (parc, platja, bosc…) on han estat en contacte amb valors fonamentals per al seu desenvolupament, amb l’objectiu d’oferir una alternativa d’oci saludable per promoure el seu desenvolupament integral. A més, també s’ha vist com una oportunitat per enfortir els vincles comunitaris i promoure la participació activa dels joves a la construcció i millora de la ciutat. 

PUBLICITAT