Torna la quarta edició d’onades inclusives a la Platja Llarga

Aquest dissabte torna la iniciativa Onades Inclusives, que ofereix sessions de pàdel surf i caiac. A través d’aquesta activitat, que enguany arriba la quarta edició, una seixantena de persones tant amb discapacitat i sense, podran gaudir de l’esport. L’entitat Si jo puc, tu també #epileg, organitza aquestes jornades amb col·laboració de Tarragona Esports, el Club de Vela de la platja Llarga i els voluntaris del Consell Esportiu del Tarragonès.

PUBLICITAT

Aquest any, es faran tres jornades durant el mes d’agost. La primera serà aquest dissabte dia 3 i les altres el diumenge dia 4 i el dissabte dia 10. Un any més, l’esdeveniment torna a ser un èxit de participació amb totes les places exhaurides. Per donar cobertura a totes les persones participants, s’han estructurat tres grups en tres horaris: 10:30h, 11:30h i 12:30h.

La iniciativa Onades Inclusives compta amb el suport d’entitat de la ciutat que treballen per donar visibilitat i naturalitzar les capacitats diverses. Les entitats participants són Aspercamp, Club Esportiu Solc, Associació La Muralla, Fundació Estela, Associació KCNQ2 Espanya i Creu Roja. La iniciativa pretén consolidar-se a la ciutat i destacar-se com una experiència que ofereix la possibilitat a persones amb discapacitat de gaudir del pàdel surf inclusiu amb familiars i amics.

PUBLICITAT