#TarragonaDaily | Els Mossos descarten que l’alcalde Viñuales tingui cap programa espia al telèfon mòbil

La investigació dels Mossos d’Esquadra ha descartat que l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, tingui el telèfon mòbil infectat amb un programa espia, segons ha avançat aquest dilluns ‘Porta Enrere’. Tal com ha explicat aquest mitjà el cas l’ha portat la Unitat Central d’Informàtica Forense i Noves Tecnologies de l’Àrea Central de Criminalística, que va tancar l’informe el 17 de juliol, a petició de l’Àrea Central d’Anticorrupció per un possible delicte de descobriment i revelació de secrets. Segons ‘Porta Enrere’, Viñuales hauria denunciat els fets el 28 de juny, quasi un mes després de tenir els resultats d’una primera prova pericial que va encarregar el mateix batlle i que no va ser concloent.

PUBLICITAT

Temporada d’èxit per la reproducció dels corriols camanegra a la zona del Vinyet, a espai natural de la desembocadura del riu Gaià, en la qual s’han pogut detectar 5 nius i 3 parelles reproductores. De les cries que han nascut, 4 ja son pollets volanders, és a dir que ja han aconseguit volar, i queden els 2 últims que durant el mes que ve es veurà si aconsegueixen fer-ho.

Aquest dilluns s’ha presentat el nou web del Patronat de Turisme, després de deu anys sense actualitzar-se. El web s’ha creat amb l’objectiu d’esdevenir un dels portals amb més informació sobre Tarragona, de la manera més senzilla i propera al visitant. 

El web és una eina indispensable de projecció i promoció de la ciutat. L’accés és a tota la gent viatgera que veu Tarragona com a possible destí, però també, pels ciutadans del territori perquè tinguin un portal amb tota l’oferta gastronòmica i cultural a l’abast.

Aquest dissabte torna la iniciativa Onades Inclusives, que ofereix sessions de pàdel surf i caiac. A través d’aquesta activitat, que enguany arriba la quarta edició, una seixantena de persones tant amb discapacitat i sense, podran gaudir de l’esport. L’entitat Si jo puc, tu també #epileg, organitza aquestes jornades amb col·laboració de Tarragona Esports, el Club de Vela de la platja Llarga i els voluntaris del Consell Esportiu del Tarragonès.

Aquest any, es faran tres jornades durant el mes d’agost. La primera serà aquest dissabte dia 3 i les altres el diumenge dia 4 i el dissabte dia 10. Un any més, l’esdeveniment torna a ser un èxit de participació amb totes les places exhaurides. 

Tanquem amb més esports. El Nàstic va jugar el primer partit amistós de la pretemporada contra el Sabadell aquest dissabte. Els grana van guanyar per 2 a 0 amb gols de Jaume Jardí i Antoñín Cortés.  En clau Nàstic, cal destacar també la marxa de Gorka Santamaría. El davanter que va fer somiar l’afició amb l’ascens marcant un  gol contra el Màlaga ha arribat a un acord amb el club per rescindir el contracte. 

PUBLICITAT