Salou celebra les nits daurades, posant en valor el talent local

Les Nits Daurades, la Festa Major d’estiu de Salou, s’ha convertit en un dels millors aparadors del talent del nostre territori. En aquesta festa, artistes locals, tenen l’oportunitat de donar a conèixer el seu talent i les seves capacitats. La Regidoria de Festes, ha elaborat un programa per accentuar el sentiment de pertinença i l’orgull de poble, per iniciar als milers de visitants que trien Salou per fer vacances. 

PUBLICITAT

El programa oficial comença el proper dissabte 3 d’agost, amb el pregó a càrrec del coordinador de màrqueting estratègic, Sergio González Fernández. Seguidament, es durà a terme la tronada. El diumenge 4 d’agost, tindrà protagonisme els elements festius de Salou, a les 20:30h a la plaça de les Comunitats Autònomes. I a la mateixa plaça, el dimarts 6 d’agost a les 22h, s’acollirà “La Salou Festival Orchestra”. Les havaneres, a càrrec dels grups Son de l’Havana, Els Cremats i Xicrana, tindran lloc el dimecres 7 d’agost a les 22h. 

La màgia arribarà el dijous 8 d’agost amb Harry Melin Piper, el guanyador del “The Magic Circle”. El jove mag actuarà a les 22:30h a la plaça de les Comunitats Autònomes. El divendres 9 d’agost, es durà a terme la marxa aquàtica i a les 22h, l’artista Mónica Novillo farà un espectacle de flamenc. El cap de setmana comença amb ballada de sardanes, la nit de focs i pels més moguts, festa dels 80 amb “Ochentazo”. I en el vessant més solidari, “tardeo solidari-lluita contra el càncer”. 

Fins al 15 d’agost, estan programades activitats i actes pensats per gaudir-los en família i amics, sempre posant per davant la cultura, tradició i tributs com Coldplay o Hombres G. 

PUBLICITAT