Agenda d’activitats de Tarragona pel primer cap de setmana d’agost

Iniciem el primer cap de setmana d’agost del 2024 al Camp de Tarragona, amb les festes majors de Sant Salvador, la Móra-Tamarit i Campclar com a grans protagonistes. Però, a Tarragona no només es podrà gaudir d’aquestes festes, sinó també de cultura popular, activitats per a tota la família i propostes musicals. 

PUBLICITAT

El divendres 2 d’agost, a les 19:30h a la Capella de Sant Magí, es durà a terme el lliurament de la faixa d’honor d’aquesta festivitat, distingint amb un guardó a un casteller o castellera d’una de les colles de la ciutat. Enguany, se li farà el reconeixement a Jordi Mallol, dels Xiquets del Serallo. I per aquells que els agradi la música, a les 21h, a l’Espai Jove la Palmera, la Cosina, un grup que barreja ritmes moderns, i a les 22h al Teatre Auditori Camp de Mart, Rita Payés.

El dissabte 3 d’agost, al Parc de l’Arrabassada, pels més petits “Bergamotto Show”, un espectacle basat en l’humor blanc, en el joc i la improvisació. I pel que fa a el Festival Camp de Mart i la “Nit Jove”, serà el torn de Jazzwoman, las bajas pasiones i Lia Kali. A més, a l’Espai Jove la Palmera, a les 21h tocarà Elena García i Meritxell Nedderman. 

El cap de setmana acabarà amb el Dj Petardeig i després, a les 22h, amb la projecció de la pel·lícula “Flash”. 

PUBLICITAT