Noves instal·lacions per a Mossos i Agents Rurals al polígon de Les Gavarres

El 6 d’octubre de 2003, el Consell Plenari de l’Ajuntament de Tarragona va acordar cedir gratuïtament a la Generalitat de Catalunya una finca municipal de 2.518 m², ubicada entre els carrers Josep Maria Folch i Joan Amades i Gelats i la Plaça Frederic Escofet i Alsina de les Gavarres. L’edifici serà compartit per efectius de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d’Esquadra i l’Àrea Bàsica del Tarragonès del Cos d’Agents Rurals.

PUBLICITAT

Els Mossos d’Esquadra, fins al novembre de l’any 2011, hi van tenir una comissaria, la qual va quedar en desús amb l’entrada de l’actual està ubicat a Campclar. La recuperació d’aquest espai es fa necessària per a donar resposta al futur augment d’efectius i optimitzar el funcionament dels diferents serveis que donen resposta a la Regió Policial del Camp de Tarragona. Per altra banda, els agents d’ordre públic d’ARROR es concentren actualment a Salou. 

En aquest sentit, el director general de Policia, Pere Ferrer, ha destacat l’objectiu de crear un espai funcional i ben comunicat per tal de fer front al creixement d’efectius tant dels serveis regionals d’ordre públic com del Cos d’Agents Rurals. A més Ferrer, ha assegurat que en els darrers quatre anys els mossos han augmentat en un 12%, mentre que l’ARRO ho ha fet en un 8%.

D’aquesta manera s’iniciaran els tràmits per a la licitació del projecte de reforma de l’estructura existent amb l’objectiu de tenir-lo enllestit a mitjans de l’any ve. La finalitat del Pla de Bases és la millora dels edificis per adequar-los a les necessitats actuals i futures del cos i del país.  

PUBLICITAT