Les Onades Inclusives omplen la platja Llarga

La quarta edició d’Onades Inclusives ha tornat a omplir la platja Llarga d’esport inclusiu aquest passat dissabte al matí. Una seixantena de persones han gaudit de sessions de pàdel surf i caiac inclusiu en el marc d’aquesta iniciativa impulsada per l’associació Si jo puc tu també #epilep i la col·laboració de Tarragona Esports.

PUBLICITAT

El conseller d’Esports, Berni Álvarez, ha assegurat que és una iniciativa que sensibilitza sobre els grans beneficis terapèutics de l’activitat física. A més, assenyala que és un projecte consolidat a la ciutat i que cada any és un autèntic èxit. Per altra banda, el president de l’associació Si jo puc tu també #epilep, David Sanahuja, ha destacat que es tracta d’unes jornades que permeten gaudir de la inclusió de manera real, on tant les persones amb discapacitat com no gaudeixen plegades de l’esport.

Després de les jornades d’aquest cap de setmana, les Onades Inclusives, tornaran el pròxim dissabte 10 d’agost. La iniciativa compta amb el suport d’entitats de la ciutat com Aspercamp, Club Esportiu Solc, Associació La Muralla, Fundació Estela, Associació KCNQ2 Espanya i Creu Roja.

PUBLICITAT