Els abonaments per a la Lliga Catalana ACB, que es jugarà al Palau d’esports de l’Anella ja estan a la venda

Les entrades per a la 45a edició de la Lliga Nacional Catalana ACB, que se celebrarà els dies 11, 12, 13 i 15 de setembre, al Palau d’Esports Catalunya, ja estan a la venda a un preu de 35 € per veure els 7 partits que es disputaran.

PUBLICITAT

Barça, BAXI Manresa, Joventut Badalona, MoraBanc Andorra, Bàsquet Girona i Hiopos Lleida seran els protagonistes d’una 45a Lliga Nacional Catalana ACB, organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, que enguany comptarà amb un nou format de competició amb un total de 7 partits. Dimecres 11, dijous 12 i divendres 13 de setembre es jugarà la fase prèvia amb la disputa de dos partits cada dia, mentre que la final està prevista per diumenge dia 15.

Els abonaments, que ja es poden aconseguir a través del web de l’Ajuntament de Tarragona i donen accés a veure els 7 partits que es disputaran, tindran un preu, pel públic general, de 35 €. A més, també s’ofereix una oferta exclusiva per a grups de clubs i escoles federades a 20 €.

PUBLICITAT