Tarragona es converteix en “casa” del Nomad Festival durant tot l’any

Tarragona es va convertir en la seu triada per la novena temporada del Nomad Festival, que va obrir portes el passat divendres 2 d’agost, amb el Passeig de les Palmeres com a centre neuràlgic. Aquesta edició, que ha aterrat a la ciutat per primera vegada, arriba amb l’objectiu de celebrar 17 nits inoblidables amb propostes gastronòmiques i culturals com concerts, espectacles, jocs i foodtrucks dels millors restauradors nacionals fins al proper 18 d’agost del 2024. 

PUBLICITAT

Segons el CEO del festival, Daniel Vicente, ha assegurat que se sent content respecte a quan van fer el primer Nomad al 2016 a Cervera, i l’aficiona establir-se a la ciutat de Tarragona, ja que a partir d’ara “serà casa seva”. Els promotors aposten pel territori fent aliança amb Masia Colina durant la pròxima dècada. 

La raó de ser d’aquest festival és esdevenir una revetlla mediterrània per tota la família que uneix en el mateix espai i a l’aire lliure diferents disciplines culturals, on cada temporada la competència és més alta en oferir festivals d’aquestes característiques. 

PUBLICITAT