Comencen les festes de Sant Magí 2024

Aquest divendres 9 d’agost comencen les festes de Sant Magí. El primer dia del cap de setmana tota la família podrà gaudir de la visita guiada a la casa de la festa, descobrint els secrets i les anècdotes del Seguici Popular a través d’un recorregut pels seus elements.

PUBLICITAT

L’endemà, el dissabte 10 d’agost a les 12h i 12:30h respectivament, tindran lloc dos vermuts al carrer del Portal del Carro i a la plaça Verdaguer, amb música de grallers, timbalers i rock and roll. A les 18h de la tarda, començarà la IX Trobada de Gegants i Nanos, des del pla de la Seu. També es durà a terme la 10a Cursa del seguici de Tarragona, organitzada pel Club Excursionista Alliberadrenalina i la Mulassa de Tarragona. Aquest any, com a novetat, es porta la recuperació de la cursa infantil. A la nit, es donarà el tret a la Imaginada, un espai per a la llibertat d’expressió que se celebra als jardins del Camp de Mart. A partir de les 19:30 h des de la plaça del Fòrum, es farà la cercavila i l’espectacle inaugural.

El diumenge 11 d’agost a les 22h, a la gespa de l’Anella Mediterrània es farà una sessió de Cinestrelles. Es projectarà el film ¡Shazam! La furia de los dioses (Avenutres). L’endemà, dilluns,12 d’agost, a les 19.40 h, al carrer Portal del Carro, es farà el ball pla de Sant Magí de Tarragona, organitzada per la Confraria de Sant Magí Màrtir de Tarragona.

Durant tot el cap de setmana i les festes, tindrà lloc la VII Sant Magí Street Food, la trobada gastronòmica cultural i familiar ubicada al passeig de les Palmeres.

PUBLICITAT