Berni Álvarez serà conseller d’esports del nou govern de Salvador Illa

Berni Álvarez actual regidor d’Esports a l’Ajuntament de Tarragona serà, segons ha avançat Mundo Deportivo, el nou conseller d’Esports de la Generalitat de Catalunya. Una conselleria de nova creació i que respon a una de les grans reivindicacions de l’esport català.

PUBLICITAT

L’esport català fa temps que demana una Conselleria, de fet aquells qui dirigien la Secretaria General de l’Esport van enviar, recentment, una carta a Salvador Illa recordant la necessitat de “dotar del reconeixement institucional que li correspon a la màxima autoritat esportiva del nostre país” i sol·licitant que “en la confecció del Govern de la Generalitat tingui en compte aquesta consideració i pugui valorar nomenar una Conselleria de l’Esport i l’Activitat Física”.

El futur conseller, Berni Álvarez, és exjugador i entrenador professional de bàsquet, porta des de 2019 com a regidor de l’Ajuntament de Tarragona, on després de quatre anys a l’oposició, el 2023 i sota el mandat de Rubén Viñuales va passar a fer-se càrrec de l’Àrea d’esports i Educació. A més Álvarez, va formar part del Comitè organitzador dels Jocs del Mediterrani així com membre del Consell d’Administració de l’empresa Mercats de Tarragona, del Patronat Municipal d’Esports i del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona.

En el seu vessant esportiu, destaquen els tretze anys com a entrenador del primer equip del C.B. Tarragona i les vuit temporades com a jugador a la lliga ACB. 5 al Valencia Basket, on és tot un emblema del club i tres al Caprabo Lleida.

PUBLICITAT