Paula Manresa i Edahi Roig, nous princesa i cavaller de la Cucafera 2024

Dotze nens i nenes han participat aquest diumenge a la tarda al càsting de “La Cucafera busca princesa i cavaller 2024” en el marc de les festes de Sant Magí. Amb la plaça de les Cols del Barri del Port com a punt neuràlgic, l’esdeveniment ha estat presentat pel secretari de l’entitat, Adrià Recasens, en què s’ha escollit el valent cavaller capaç de domesticar la bèstia i la princesa que la domesticarà i la farà bona.

PUBLICITAT

Paula Manresa de 10 anys i del Serallo, i Edahi Roig de 7 anys i del centre de Tarragona, han estat els dos escollits per representar la llegenda el pròxim 14 de setembre en l’acte La Cucafera Baixa 2024. Enguany, l’acte arriba a les 10 edicions amb sorpreses, a decisió del jurat format per Marc García Llauradó, gerent de la pastisseria Velvet de Tarragona, qui ha col·laborat aportant un dolç obsequi als guanyadors; Pilar Budesca, tresorera de l’entitat; i Edgar Adserà, pare de la princesa de la passada edició.

Els guanyadors també han rebut una xapa de la Cucafera, un xec regal de 30€ del Mercat de Tarragona. A més, obtindran la samarreta commemorativa de la baixada, la invitació al sopar infantil de l’entitat i els vestits de princesa i cavaller per part d’Arlet Adserà i Max Busom, els seus predecessors, qui han estat presents per fer el relleu.

PUBLICITAT