Segueix la 16a edició de la iMAGInada per Sant Magí

Dins les festes de Sant Magí no hi pot faltar La iMAGInada, que enguany celebren la 16a edició. Aquest festival autogestionat i totalment tarragoní, es durà a terme fins al 14 d’agost al Camp de Mart. 

PUBLICITAT

La iMAGInada és una associació sociocultural que té la inquietud d’oferir una alternativa a l’actual model sociocultural i econòmic mitjançant espais d’intercanvi, d’empadronament participatiu i dinàmics. En aquest sentit, els actes transformaran l’espai del Camp de Mart i l’ompliran d’art, cultura crítica i accessible sota el lema “A contra corrent”, amb l’objectiu de reivindicar el valor de l’aigua. Aquest cap de setmana ja s’ha dut a terme el tret de sortida a la programació. Segons, la membre de la comissió organitzadora de La iMAGInada, Aurora Sáez, són una part molt important de la programació de Sant Magí.

La iMAGInada no només es caracteritza per la seva música, on enguany destaquen artistes com d’Ouineta i la violinista tarragonina Clàudia García-Albea, sinó l’aposta pels tallers és molt important. Els més petits podran gaudir de tallers de jocs matemàtics i Rubik a l’Espai Bassa. I els més grans, podran fer tallers de cistelleria, de ceràmica, així com tastos de vins i de croquetes. Durant les cinc jornades d’esdeveniments, el públic podrà gaudir de l’experiència gastronòmica dels foodtrucks, que s’instal·laran a l’espai Cabaret dels mateixos jardins del Camp de Mart.

PUBLICITAT