La Cucafera Baixa celebra la 10a edició de forma molt especial 

Aquest dimarts 20 d’agost s’ha presentat una nova edició de La Cucafera Baixa, que enguany celebra la 10a edició. Aquesta edició compta amb la col·laboració del Mercat Central de Tarragona, que acull diversos actes per arribar a tota la família i al públic fidel del mercat. 

PUBLICITAT

Entre els actes destaquen l’exposició al Mercat, del 2 al 13 de setembre, dels cartells de La Cucafera de totes les 10 edicions. Pels més petits, la cucafera petita també estarà al mercat, per visitar-la i fer-se fotos. I finalment, un punt de venda al mateix mercat, per comprar el marxandatge especial de la festivitat (samarretes, got reutilitzable, bossa i xapa), amb descompte pels compradors fidels. D’altra banda, el dia 7 de setembre és dura a terme un vermut a la plaça Verdaguer i finalment, la festa grossa, el 14 de setembre a les escales de la Catedral. El secretari de l’entitat i ideòleg de l’acte, Adrià Recasens, ha recordat que la baixada de La Cucafera va sorgir d’una reivindicació.

L’objectiu principal és donar visibilitat a una de les figures i elements més estimats de Tarragona, tant pels més petits com pels més grans.

PUBLICITAT