Berni Álvarez s’acomiada de l’Ajuntament per començar a treballar per Catalunya

Berni Álvarez ha dit adeu aquest matí de dijous al seu lloc a l’Ajuntament de Tarragona. El fins ara conseller, s’ha acomiadat en un ple extraordinari celebrat al consistori per començar a treballar a partir d’ara com a nou conseller d’esports de la Generalitat, liderant una nova conselleria. El seu escó municipal l’ocuparà Mario Soler.

Foto: Ajuntament de Tarragona
PUBLICITAT

Berni s’ha mostrat orgullós per la feina feta a la ciutat al llarg dels darrers anys, mostrant-se agraït amb tothom qui ha tingut al voltant. Ha explicat que no s’ho va acabar de creure en el moment que Salvador Illa li va proposar encapçalar la nova Conselleria d’Esports, la qual considera “molt necessària”. Ho afronta amb molta il·lusió i argumentant que “tinc clar que aquesta confiança del Govern de Catalunya ve d’una feina que hem pogut fer aquí, a Tarragona”.

L’alcalde Rubén Viñuales s’ha desfet en elogis cap a Berni. Té clar que “Illa ha fet una bona elecció” i que és un premi merescut per Berni. “No el perdem per Tarragona, el guanyem per Catalunya”, ha destacat el batlle, qui ha descrit a Berni com “talent tarragoní en estat pur, humà i professional”. Viñuales ha afirmat que “el nomenament ens ha permès tenir orgull de ciutat i posar Tarragona al lloc que mereix”.

Berni Álvarez ha aconseguit generar força consens en pràcticament tots els grups municipals tarragonins. La seva feina s’ha valorat positivament tots aquests anys, també en el seu comiat. Jordi Sendra, portaveu de Junts, ha lamentat que Tarragona perdi un bon conseller d’esports, però valora que la ciutat torni a tenir un conseller a la Generalitat. També ho han fet Jordi Collado, d’ECP, i Maria Mercè Martorell, del PP. Tenen clar que Berni no s’oblidarà de treballar per Tarragona i ell s’hi ha mostrat compromès.

Maria Roig, portaveu d’ERC, ha demanat al nou conseller de la Generalitat que pagar una de les grades retràctils del Palau d’Esports sigui una de les primeres  accions, una petició que ha secundat l’alcalde Viñuales.

PUBLICITAT