Els serveis centrals de l’IMSST estrenaran noves dependències al carrer Compte de Rius

L’Institut Municipal de Serveis Socials ha adjudicat l’arrendament d’un nou local per a oficines dels serveis administratius i tècnics de l’IMSST al carrer Comte de Rius, que fins ara es troben ubicades a la plaça Prim. Concretament, les noves dependències acolliran els serveis centrals, la direcció i l’administració. 

PUBLICITAT

La nova ubicació d’aquests serveis respon a la necessitat de proximitat i accessibilitat als diferents equipaments que formen part d’aquest organisme com a l’Ajuntament, així com per guanyar espai. Segons la consellera de Serveis Socials de l’IMST, Cecilia Mangini, assegura que “la nova ubicació serà molt positiva per continuar exercint l’activitat a tota la ciutadania, essent un emplaçament amb una localització cèntrica i amb la proximitat que es requereix per tal d’obtenir una comunicació fluida amb la resta d’equipaments”.

L’edifici es localitza en un entresol, al número 2 del carrer Comte de Rius. La superfície del local és de 339 m2. Pel que fa a la disposició interna conté 9 despatxos, una sala gran amb llum natural per reunions, una sala d’espera i recepció, 2 magatzems, 4 cambres sanitàries i una sala de màquines. Aquestes oficines estaran en funcionament abans de finals d’any.

PUBLICITAT