Els productes de Santa Tecla ja es poden adquirir als mercats i mercadets de la ciutat

Els productes de les festes de Santa Tecla ja es poden aconseguir als Mercats Festius de Tarragona. Des d’aquest dijous 22 d’agost i fins al 10 de setembre, el Mercat Central (parada de La Teca i la Meca), el Mercat de Torreforta i els mercadets municipals, s’uneixen en la festa major, on durant 17 dies seran el punt de trobada del marxandatge de Santa Tecla.

PUBLICITAT

Quasi un centenar d’elements es podran trobar en aquests mercadets, que destaquen la tradicional samarreta, la polsera, el mocador, la bossa i el ventall. Enguany, se sumen desenes de nous productes festius d’entitats i artistes de la ciutat. Aquests productes festius es podran adquirir, al mercat, a preu especial presentat un tiquet de compra igual o superior a 5 euros.

Les compres superiors a 15 euros, fins a exhaurir existències, rebran un  portaentrepans elaborat a partir de les banderoles de l’any 2023. Es tracta d’una iniciativa sostenible d’El Far Cooperatiu amb la col·laboració del Departament de Neteja Pública i la Conselleria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Tarragona, per mantenir el màxim temps possible les banderoles en circulació.

PUBLICITAT