ERC exigeix bones condicions pels treballadors de la brossa

El grup municipal d’esquerra denúncia que la situació de la brossa no s’està gestionant de la manera més adequada, on cada cop hi ha més brossa pels carrers i les altes temperatures fan que Tarragona faci olor. A més, les xarxes socials hi fan ressò. 

PUBLICITAT

ERC explica que aquesta situació no és deguda als treballadors, sinó als mitjans que utilitzen, ja que no són els adients (maquinària obsoleta, vehicles sense aire acondicionat). A més, segons ha informat el Sindicat, no s’estan cobrint les baixes per jubilació, fent que hi hagi més càrrega de feina pels treballadors, i no compleixin el seu torn de descans corresponent. Segons la portaveu del grup municipal d’Esquerra, Maria Roig, explica que ERC sempre ha dit que els diners restants del nou contracte havien d’anar per millorar les condicions de neteja de Tarragona,  i no per altres departaments, on s’han perdut fins aleshores 8 mesos des que s’hagués pogut fer.

En aquest sentit, Roig, assegura que des d’ERC han perdut molt de temps, on s’hagués pogut comprar nova maquinària. Aproximadament encara queden 1 milió d’euros per a poder destinar-hi.

PUBLICITAT