El CBT renova Ousmane N’Dour i tanca la plantilla

El Club Bàsquet Tarragona ha fet oficial la renovació d’Ousmane N’Dour i amb aquesta tanca la plantilla de cara a la temporada 2024-2025. El pivot senegalès té tan sols 18 anys, però ha sigut un dels puntals de l’equip les darreres tres temporades. Va arribar al CBT la temporada 2020-2021 amb només 15 anys per jugar a l’equip cadet, que va arribar a disputar el Campionat d’Espanya.

Foto: CBT
PUBLICITAT

Va debutar amb el primer equip la temporada següent, amb tan sols 15 anys, guanyant-se immediatament un lloc a la rotació. A la seva segona temporada, la 2022-2023, va ser un dels referents de l’equip que va aconseguir l’ascens a la LEB Plata, liderant als blaus en anotació (14,5 punts per partit), rebots (amb 9,5 captures de mitjana) i valoració (18,7), amb un 62% d’encert en llançaments de dos punts i 23 minuts jugats per partit. La temporada passada a la LEB Plata, N’Dour va promitjar 9,9 punts i 6,2 rebots per partit, amb un 55% en els tirs de dos punts, tot plegat amb 21 minuts a pista.

El tècnic, Borja Comenge, ha celebrat la renovació del senegalès.

El club ha confirmat que amb aquesta renovació tanca el roster de cara a la següent temporada. En la posició de base han arribat Josep Fermí Cera i Álvaro Fernández Mena per sumar-se al capità David Fernández. L’escorta queda pels renovats Adrià Duch i A.J. Plitzuweit. Els alers seran Luís García i Adrià Trouvé. Boe Nguidjol i Matt Treacy són els ala-pivots, mentre que N’Dour i Kristensen continuaran sent els pivots.

PUBLICITAT