#TarragonaDaily | Comença la nova temporada del Nàstic

El nou conseller d’Esports de la Generalitat, Berni Álvarez, ha escollit Nicolàs Garcia com a cap de gabinet del Departament. El nomenament com a càrrec eventual de la conselleria s’ha publicat aquest divendres al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Garcia ha exercit en els darrers anys com a gerent del Consell Comarcal del Tarragonès i anteriorment havia estat regidor de la Pobla de Mafumet. Així doncs, el fins ara conseller a l’Ajuntament de Tarragona s’endú amb ell gent de confiança amb càrrec a la ciutat.

Foto: Nàstic
PUBLICITAT

El grup municipal d’esquerra denúncia que la situació de la brossa no s’està gestionant de la manera més adequada, on cada cop hi ha més brossa pels carrers i les altes temperatures fan que Tarragona faci olor. ERC explica que aquesta situació no és deguda als treballadors, sinó als mitjans que utilitzen, ja que no són els adients. A més, segons ha informat el Sindicat, no s’estan cobrint les baixes per jubilació, fent que hi hagi més càrrega de feina pels treballadors, i no compleixin el seu torn de descans corresponent. Esquerra lamenta que no s’hagin utlitzat els diners restants del nou contracte per millorar la neteja en comptes d’altres departaments. 

El consell d’administració de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona va aprovar aquest dijous l’adjudicació de la compra i manteniment de quatre autobusos elèctrics a l’empresa Alfabus Europa per un valor de 2.792.000€, dels quals 800.000 € són finançats pels Fons Next Generation. El preu de compra ofert per l’adjudicatari ha estat de 460.000€ per cada autobús, amb un preu de manteniment de 952.000€ per als quatre busos durant 14 anys. 

El Nàstic – Ourense de la primera jornada de la 1a RFEF es jugarà a porta tancada aquest dissabte. No hi ha resolució del TAD sobre la possible cautelar o, com a mínim, el club no n’ha informat. En canvi, ha confirmat que es col·locarà una pantalla gegant al camp annex que hi ha al costat del Nou Estadi per seguir el partit. Concretament, al camp de baix de gespa artificial on encara es juguen partits del futbol base.

A partir de les 19h d’aquest dissabte s’obriran les portes i el servei de bar, que s’ubicarà al mateix camp de gespa artificial. L’accés es realitzarà pel pàrquing de terra que s’habilita les jornades de partit. El partit arrencarà a les 20h. La iniciativa ha agradat a plantilla i cos tècnic. De fet, l’entrenador Dani Vidal va incitar a l’afició a assistir-hi a través de les seves xarxes socials, esperant que l’equip pugui arribar a escoltar els aficionats des de la gespa del Nou Estadi mentre estiguin jugant.

El Club Bàsquet Tarragona ha fet oficial la renovació d’Ousmane N’Dour i amb aquesta tanca la plantilla de cara a la temporada 2024-2025. El pivot senegalès té tan sols 18 anys, però ha sigut un dels puntals de l’equip les darreres tres temporades. 

PUBLICITAT