El Parc Francolí celebra les seves festes del 30 d’agost a l’1 de setembre

L’Associació de Veïns Parc Francolí celebrarà la quarta edició de les seves festes durant aquest cap de setmana, del 30 d’agost a l’1 de setembre. Entre les activitats destacades, hi ha el Pregó, la revetlla musical, el Concurs de Baldufa, el Bingo i els tobogans d’aigua. Tot i així, la música, la gastronomia i les activitats familiars no hi faltaran. La zona de grades del Parc, serà l’epicentre de les festes. 

PUBLICITAT

L’entrenador del Nàstic de Tarragona, Dani Vidal González, serà l’encarregat d’obrir oficialment les festes aquest divendres a les 20:30h amb el pregó. Després a les 22h, es podrà gaudir d’una projecció de cinema a la fresca amb la pel·lícula ‘Garfield”, i seguidament la novetat d’enguany, la revetlla musical, amenitzada per “davip” fins a les 2 de la matinada.

El dissabte 31 es continuarà amb la Festa de l’Escuma i la Guerra de pistoles d’aigua, per a les 20h, seguir amb el nou Concurs de Baldufa en dues modalitats (infantil i adult). A continuació, tindrà lloc el sopar de Caramanyola i el Bingo amb regals. La nit acabarà amb l’actuació de Crazy Heads Rock % Roll Band. L’endemà diumenge 1 de setembre a les 11h, tothom es podrà remullar als tobogans d’aigua, fins que a les 14h serà l’hora de la fideuada del barri, amb el tancament de la festivitat.

PUBLICITAT