#TarragonaDaily | Un home ferit greu en un en ser impactat per una bala al carrer Jaume I

Un home ha resultat ferit greu en rebre un impacte de bala al centre de Tarragona aquest dimarts a la matinada. L’home inicialment ha estat traslladat a l’hospital de Santa Tecla i posteriorment s’ha redirigit a l’hospital Joan XXIII, on es troba ingressat. Els fets han passat al número 33 del carrer Jaume I cap a les 0.45 hores quan per causes que s’investiguen dos grups de poques persones s’haurien enfrontat. Un dels participants en la baralla ha disparat diversos trets i un ha impactat contra l’home que es troba ferit greu. 

PUBLICITAT

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 35 anys com a implicat en els fets però la investigació continua oberta per identificar els altres participants en el succés.

APPORT i Nàutic Tarragona firmen un conveni per tal de facilitar la implantació i la creació d’empreses oferint els locals del Port Esportiu per a desenvolupar activitats vinculades a l’economia blava. 

A través d’aquest conveni el Port Esportiu cedeix la comercialització de 14 locals comercials, la majoria buits, amb l’objectiu de revitalitzar l’activitat econòmica i social del Port Esportiu i amb la idea d’atraure talent i empreses de sectors econòmics innovadors. El gerent d’APPORTT, Marc Roca, ha explicat que volen convertir-se en un ‘Silicon Valley’ de l’economia blava. L’Economia Blava, que engloba totes les activitats econòmiques que es desenvolupen en el medi marí o que utilitzen els seus recursos, d’una manera sostenible, neta i responsable, suposa l’oportunitat d’atraure talent i empreses en una àmplia gamma d’activitats.

El passat 23 d’agost, es va dur a terme un operatiu conjunt de la Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra i el Cos Nacional de Policia a Tarragona. Aquest va ser a les 6 de la tarda, quan es van organitzar controls de seguretat a les zones properes a les estacions d’autobusos i de trens. En aquest operatiu, també hi va participar la Unitat de Drons de la Guàrdia Urbana, amb l’objectiu de reforçar la seguretat en el transport. Tot el dispositiu s’emmarca en el pla d’acció en la zona del barri del Port, que s’està treballant des de fa tres mesos.  

El resultat global d’aquests controls conjunts va ser de més de 50 persones identificades, 2 persones detingudes, 12 denúncies per diferents infraccions, com  per tinença de substàncies estupefaents i tinença d’arma blanca i  5 vehicles controlats.

Universal està buscant una ubicació per ampliar els seus parcs temàtics dedicats al Super Mario Bros. Els rumors apunten a la possibilitat que s’instal·li a Tarragona, concretament al PortAventura World. Es tractaria del tercer parc temàtic d’aquestes característiques que inaugura Universal, que ja compta amb un parc a Osaka, al Japó i el 2025 n’inaugurarà un altre a Orlando, als Estats Units. 

PUBLICITAT