Salou accelera l’execució dels projectes del Pla de Sostenibilitat Turística 

L’Ajuntament de Salou està avançant de manera significativa a implementació del seu Pla de Sostenibilitat Turística, amb una sèrie d’obres i projectes finançats pels Fons Next Generation. Aquestes actuacions se centren en la recuperació, millora i renaturalització de l’espai públic, la promoció de la mobilitat sostenible, l’aparcament dissuasori, l’ampliació de carril bici i el generar nous continguts digitals i experiències immersives 3D.

PUBLICITAT

Una de les intervencions més significatives és la renaturalització i restauració verda i blava de diversos parcs, places i espais públics. Actualment, s’ha completat el 74,73% del projecte, on s’ha millorat la urbanització i s’ha introduït vegetació i arbrat autòcton. La segona fase de la conversió en zona de vianants de l’Avinguda Carlos Buigas també està en marxa, amb un 51,32% de l’obra ja executada, i en paral·lel, s’està implementant un carril bici a l’Avinguda Pompeu Fabra, amb un 69,59% de l’obra.

Amb aquests projectes, l’Ajuntament de Salou vol reafirmar el seu compromís amb la sostenibilitat, la millora de la qualitat de vida dels seus residents i l’enriquiment de l’experiència turística.

PUBLICITAT