Segona edició del Congrés Internacional “La Cura de les Persones Grans i Dependents” de la URV

La segona edició del Congrés Internacional “La Cura de les Persones Grans i Dependents” se celebra els dies 5 i 6 de setembre al campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili. La iniciativa, impulsada des del Departament d’Antropologia, Filosofia i Treball Social, té l’objectiu de determinar de quina manera es pot incidir en l’actual model de cures per millorar-lo. El projecte compta amb prop de cent participants i personal investigador d’universitats nacionals i internacionals especialitzat en la cura de persones grans.

PUBLICITAT

L’esdeveniment tindrà, aquest dijous, la sessió inaugural a les 12h, a càrrec d’Antoni Nomdedeu, degà de la Facultat de Lletres de la RV i la conferència inaugural a les 12:30h de la mà de Jason Danely, professor d’antropologia a l’Oxford Brooks University, sobre els principis ètics i culturals que expliquen les diferents maneres en què es cura. 

El II Congrés Internacional està impulsat per la Universitat Rovira i Virgili, i compta amb la participació de la Universitat de la Corunya i la Universitat de Granada. Hi col·laboren investigadors de la URV, de la Universitat de Barcelona, de la Universitat de València, de la Universitat de Saragossa i de la Universitat Pompeu Fabra. És una activitat emmarcada en el projecte Caremodel, finançat pel Ministeri de Ciència i Innovació.

PUBLICITAT