El Nàstic s’imposa per la mínima a l’Amorebieta (0-1)

El nàstic guanya per la mínima a l’Amorebieta i aconsegueix així la primera victòria de la temporada en un partit que s’ha decidit al temps de descompte amb un gol de penal de Joan Oriol.

Durant els primers minuts, l’equip local ha dominat la possessió, però sense generar ocasions clares mentre el Nàstic aguantava les empentes dels bascos, amb només algunes aproximacions ofensives, com un xut de Joan Oriol que ha marxat fora. A la segona part, i amb els canvis introduïts per Dani Vidal l’equip ha millorat en atac amb Joan Oriol com a jugador més destacat, amb diverses accions de perill, però ha estat Alberto Varo qui ha salvat els tarragonins amb una gran parada al minut 81 davant un xut perillós de Julen Jon.

Finalment, el partit s’ha decidit al temps afegit, quan Joan Oriol ha provocat i transformat un penal, el primer xiulat a favor del Nàstic en més d’un any, al minut 96. Amb aquesta victòria l’equip tarragoní es col·loca setè a la classificació amb cinc punts i la setmana vinent rebran al Nou Estadi Costa Daurada al Tarazona a les 19:30 h.