Inicia la nova temporada de tardor-hivern d’arts escèniques de Tarragona Cultura 

La nova temporada de tardor-hivern d’arts escèniques de Tarragona Cultura s’ha presentat avui al Teatre de Tarragona, on acollirà juntament amb la xarxa de teatres dels centres cívics, tots els espectacles d’enguany. El principal objectiu és acollir la cultura a tots els racons de la ciutat i apropar-la a tota la ciutadania. Aquest any, la programació acull un 25% més que la de l’any passat. 

PUBLICITAT

La nova temporada presenta una programació transversal, on la conformen 66 espectacles, 1 òpera, 8 concerts simfònics, 6 concerts de música moderna, 3 concerts de flamenc, 11 concerts de Joventuts Musicals, 17 obres de teatre, 9 peces de dansa i 6 espectacles de circ. Alguns d’aquests espectacles són: La vida es sueño, versionada en format comèdia, Le Congres Ne Marche Pass, de La Calòrica; o la gata perduda, del Cor Canta. Segons la consellera de Cultura, Sandra Ramos, l’accessibilitat pren un paper important.

La programació està construïda amb perspectiva de gènere, arribant a una quota del 56% de dones de les integrants de les companyies i formacions convidades. Aquest dilluns, a partir de les 11 h, es posen a la venda les entrades per a la nova programació.

PUBLICITAT