Aquest cap de setmana arriba la 5a edició del Mercat de Nit 

Els Mercats de Tarragona fa dies que escalfen motors per Santa Tecla. Aquest dissabte 14 de setembre, a partir de les 20h i fins a la matinada, és el torn del Mercat de Nit, on una quinzena de parades del Mercat Central oferiran més de 40 varietats de tapes i 16 tastos gastronòmics.

PUBLICITAT

Com a novetat, en aquesta 5a edició, s’incorporen dues propostes gastronòmiques. La primera és la parada de la M.Carmen i Diego del Mercat de Torreforta i la segona, l’OPP’92 de Peix Blau de Tarragona. A més, la vetllada, estarà acompanyada de música. Aquest any es durà a terme el concert de Júlia Moumen a les 20h, la sessió musical de Guillem Estadella a les 22h, i finalment, la festa “remember” a càrrec dels Dj de Tòtem Disco, que omplirà la Plaça Corsini. Segons la presidenta de Mercats de Tarragona, Montse Adan, el Mercat de Nit és una oportunitat per conèixer el producte de proximitat de Tarragona. 

A més, les vendes de productes de les festes als Mercats Festius han augmentat un 40% aproximadament aquest any. Principalment, els productes més venuts, han estat la samarreta i la polsera oficial de les festes.

PUBLICITAT