#TarragonaDaily | Ja en marxa la temporada de tardor-hivern d’arts escèniques de Tarragona Cultura

Inicia la nova temporada de tardor-hivern d’arts escèniques de Tarragona Cultura 

La nova temporada de tardor-hivern d’arts escèniques de Tarragona Cultura s’ha presentat avui al Teatre de Tarragona, on acollirà juntament amb la xarxa de teatres dels centres cívics, tots els espectacles d’enguany. El principal objectiu és acollir la cultura a tots els racons de la ciutat i apropar-la a tota la ciutadania. Aquest any, la programació acull un 25% més que la de l’any passat. 

PUBLICITAT

La nova temporada presenta una programació transversal, on la conformen 66 espectacles, 1 òpera, 8 concerts simfònics, 6 concerts de música moderna, 3 concerts de flamenc, 11 concerts de Joventuts Musicals, 17 obres de teatre, 9 peces de dansa i 6 espectacles de circ. 

El port de Tarragona posa en marxa una prova pilot de mobilitat sostenible amb bicicletes elèctriques

El Port de Tarragona ha presentat una prova pilot del seu Pla de Mobilitat Sostenible. Es tracta d’una iniciativa orientada a reduir l’impacte ambiental dels desplaçaments laborals, tant els realitzats per la seva plantilla fora de l’espai portuari com els desplaçaments entre els diferents edificis de l’APT al llarg del Moll de Costa així com trajectes al centre de la ciutat per a visites a altres administracions o empreses. La prova pilot s’iniciarà l’octubre de 2024 i tindrà una durada de sis mesos.

En total l’Autoritat Portuària de Tarragona ha adquirit 16 bicicletes elèctriques i 3 scooters elèctrics per un cost total de 100.000 €.

Aquest cap de setmana arriba la 5a edició del Mercat de Nit 

Els Mercats de Tarragona fa dies que escalfen motors per Santa Tecla. Aquest dissabte 14 de setembre, a partir de les 20h i fins a la matinada, és el torn del Mercat de Nit, on una quinzena de parades del Mercat Central oferiran més de 40 varietats de tapes i 16 tastos gastronòmics.Com a novetat, en aquesta 5a edició, s’incorporen dues propostes gastronòmiques. 

A més, les vendes de productes de les festes als Mercats Festius han augmentat un 40% aproximadament aquest any. Principalment, els productes més venuts, han estat la samarreta i la polsera oficial de les festes.

El Nàstic s’imposa per la mínima a l’Amorebieta (0-1)

El nàstic va guanyar per la mínima a l’Amorebieta i aconsegueix així la primera victòria de la temporada en un partit que es va  decidir al temps de descompte amb un gol de penal de Joan Oriol, que ell mateix va provocar al minut 96.. Es tracta del primer penal xiulat a favor del Nàstic en més d’un any. Amb aquesta victòria l’equip tarragoní es col·loca setè a la classificació amb cinc punts i la setmana vinent rebran al Nou Estadi Costa Daurada al Tarazona a les 19:30 h.

Neix el Club de Gimnàstica Artística de Tarragona

Tarragona compta amb un nou club esportiu a la ciutat. Es tracta del Club de Gimnàstica Artística de Tarragona que arrencarà a partir de la segona quinzena del mes de setembre i aplegarà categories des d’infants a partir dels 3 anys i fins a l’edat adulta en les seves disciplines femenina i masculina. Un club que realitzarà les seves pràctiques al Palau d’Esports Catalunya, en què es crearan grups de diverses franges d’edat

PUBLICITAT