Aquest diumenge arriba la tradicional Peonada Popular de Santa Tecla

El pròxim diumenge 15 de setembre Tarragona celebrarà la tradicional Peonada Popular, amb motiu de les festes de Santa Tecla. Aquest any es tracta de la 44a edició d’aquesta popular cita esportiva organitzada per Tarragona Esports i que comptarà una edició més, amb el patrocini del centre comercial Parc Central, el punt de sortida i arribada. 

PUBLICITAT

La Peonada constarà de dos circuits inclusius. El primer, el llarg, que tindrà 6,65 quilòmetres i transcorrerà per l’avinguda Vidal i Barraquer fins al Parc del Francolí passant per diversos carrers de la zona fins tornar al Parc Central. I el segon, el curt, que serà de 2,72 quilòmetres i vorejarà el Parc Central i la Tabacalera, accedint també a la meta pujant a la terrassa superior del centre comercial. Les dues iniciaran a les 9:30h. 

Les inscripcions ja estan obertes i les persones que desitgin participar-hi tenen temps per apuntar-se fins al pròxim 12 de setembre. El preu de la inscripció és d’1 € pels menors de 14 anys i de 5 € pels majors de 14 anys. En arribar a la meta, s’obsequiarà els participants amb una samarreta commemorativa.

PUBLICITAT