La Cucafera Baixa arriba a la seva 10a edició aquest dissabte nit de forma especial

Aquest dissabte 14 de setembre la Cucafera de Tarragona celebrarà de forma especial la seva 10a edició de La Cucafera Baixa, amb un acte consolidat i amb un major nombre de participacions. 

PUBLICITAT

La Cucafera Baixa ens ofereix cada any la representació de la llegenda de la Cucafera en què un valent cavaller captura la bèstia per tal que deixi d’atemorir la ciutat amb les seves queixalades, i l’entrega a la donzella, que pronuncia unes paraules per domesticar-la. Un paper que enguany interpretaran Paula Manresa i Edahi Roig a la baixada, a partir de les 22h des del Pla de la Seu i a la Plaça de les Cols, i on seguidament, es durà a terme una cercavila amb la Xaranga Tocabemolls.

A més, enguany, els precediran gran part de les princeses i cavallers d’edicions anteriors. Aquests lluiran la samarreta commemorativa per celebrar la CucaFesta a partir de les 23.30h a Plaça dels Carros amb la millor selecció de música amb Dj Mark Gómez i Pablo Torres. Per celebrar-ho, l’entitat a més d’editar marxandatge especial, també va celebrar aquest dissabte un vermut musical festiu a la Plaça Verdaguer, una exposició dels 10 cartells al Mercat Central i té en marxa un sorteig a Instagram. 

PUBLICITAT