Més compradors i més nivell cultural entre els visitants de Tàrraco Viva

Tarraco viva celebra l’últim cap de setmana, l’esplai Display cobert de cartells publicitraris i la competició de Llaut

Tarraco viva s’acosta a la seva fi
A punt d’acabar el Tarraco Viva, Magí Seritjol, director del festival, ha visitat les paradetes del camp de Mart acompanyat d’Imma Rodríguez, regidora de Turisme a l’Ajuntament, en un dels dies més destacats pel festival. De fet, durant tota la tarda el camp de mart no ha deixat d’atraure famílies i turistes. Segons els paradistes, alguns només per passejar, però molts amb la intenció de comprar. Aquest fet cada cop és menys habitual a les fires, on les xifres de venda nop deixen de caure, així que es considera un èxit que el Tàrraco Viva hagi superat aquest tràngol. També evoluciona el perfil dels visitants. Cada cop es poden veure més persones d’arreu d’Espanya que viatgen a Tarragona especialment pel festival. Persones amb un perfil cultural mig i alt i amb coneixements sobre la història romana. La festa de cloenda serà diumenge amb un acte de grans dimensions que recrearà la vida del Gran Fòrum Provincial.
Per saber-ne més, podeu escoltar l’especial de plaça corsini, en directe des del camp de mart, a la nostra web.
Més formació per als autònoms
L’Ajuntament ha organitzat capsules informatives per adreçades a emprenedors, microempreses i PIMES, a càrrec del Servei d’Emprenedoria de Tarragona impulsa. Abans de l’estiu s’han programat tres sessions que aprofundiran en el màrqueting low cost, per aprendre a desenvolupar una estratègia publicitaria; la formació financera per aprendre sobre documents legals, burocràcia i estat de comptes; i gestió de marca que proporciona eines les eines per aconseguir una marca ben definida, pensada i coherent.
Totes les sessions són gratuïtes amb inscripció prèvia a través del web de Tarragona Impulsa.
Cartells publicitaris a l’espai de Display
El projecte d’art al carrer Display de Tarragona, impulsat pel Laboratori visual, ha patit l’invasió de cartells publicitaris d’una fira de descomptes. ERC ha denunciat l’aparició dels cartells i exigeix, no només la retirada, sinó que l’empresa n’assumeixi els costos. Els republicans també han demanat que l’ajuntament vetlli pels espais de cultura i que en el cas de que siguin malmesos, actui de forma ràpida i eficient.
NÀSTIC
El Nàstic de Tarragona disputa aquest diumenge un partit vital per la permanència al Nou Estadi contra el Girona.
Els homes de Nano Rivas necessiten els tres punts després de cinc jornades sense guanyar per seguir vius en la lluita per una salvació que es complicaria i molt amb una nova ensopegada.
El tècnic de Ciudad Real no podrà comptar pel partit amb Ferran Giner i serà dubte Luismi, que ha tingut molèsties al llarg de la setmana al dit del peu esquerre.
El temps
A partir d’aquest dissabte comencen a tornar els núvols, després de dies completament assoleiats. Tot i així, les temperatures es mantenen per sobre dels 20 graus.
L’Apunt
El campionat d’Espanya de Llaút reunirà 900 remers a Tarragona. Serà aquest cap de setmana, a Marina Port Tarraco. Es tracta d’una de les competicions més importants pels remers de tot l’estat.
PUBLICITAT