Tarragona exhibeix potencial històric durant la Nit del Patrimoni

Tarragona acull la Nit del Patromini coincidint amb l’inici de festes de Santa Tecla. Una iniciativa que permet l’accés gratuït als diversos elements patrimonials de la ciutat, com la torre del Pretori, el circ romà, l’amfiteatre, el passeig arqueològic i les muralles. La voluntat del consistori és que tant visitants com també residents puguin gaudir dels diversos elements de la ciutat.

PUBLICITAT

Aquesta cita, ja és tota una tradició, i que se celebra de forma simultània en quinze ciutats d’arreu de l’estat que ostenten el títol de Ciutat Patrimoni de la Humanitat. En el cas de Tarragona, la cita sempre coincideix amb l’inici de les Festes de Santa Tecla. Una ocasió que permet que, mentre els visitants passegin per la ciutat ,en motiu de les Festes, puguin entrar als elements patrimonials més importants.

Les visites guiades tant al circ romà i torre del Pretori com al parc arqueològic començaran a les vuit del vespre i s’allargaran fins les deu de la nit, amb sessions en català i en castellà. Encara que les visites són gratuïtes, les places són limitades i és necessari fer una reserva prèvia a través d’Itinere Tarragona. D’altra banda, la muralla i el conjunt del circ i Pretori romandran oberts aquest dissabte fins les onze de la nit.

PUBLICITAT