La Cucafera Baixa celebra amb èxit rotund la seva 10a edició 

La Cucafera va celebrar amb èxit rotund la seva 10a edició amb gran nombre d’assistents, en el marc del primer dissabte de festes d’aquesta Santa Tecla 2024. De forma especial les princeses i els cavallers d’edicions anteriors van fer acte de presència anunciant l’arribada de la fera. Els globus, confeti i petards no van faltar per celebrar la fita en què l’entitat va vestir la samarreta commemorativa i la Paula i l’Edahi, princesa i cavaller, van poder viure per fi la nit màgica e inoblidable que tant esperaven.

PUBLICITAT

L’acte va començar als jardins de la Casa la Festa amb la Captura de la Cucafera per part del cavaller, i després, va continuar a les escales de la Catedral, a la plaça de les Cols i al carrer Major. La baixada estava acompanyada de la xaranga Tocabemolls, i després a la plaça dels Carros la CucuaFesta fins a les 5 del matí. 

Ara, durant els propers dies, la bèstia llençarà caramels en les sortides d’aquesta Santa Tecla, que preveu seguir acaparant l’estima i atenció de petits i grans.

PUBLICITAT