Arriba una Nit Europea de la Recerca més consolidada que mai

La Plaça Corsini de Tarragona tornarà a ser l’epicentre de la ciència amb la Nit Europea de la Recerca. Els dies 27, 28 i 29 de setembre, milers de persones acudiran a la cita de la divulgació i la ciència per introduïr als més petits amb tallers, xerrades divulgatives, jocs… en una dels esdeveniments que comptarà amb més de 200 investigadors.

PUBLICITAT

Enguany, no es sostentarà sobre un eix temàtic, però si es tractaran qüestions com la prevenció de malalties psicòlogiques i metabòliques. A més, com a novetat, s’implementarà un taller divulgatiu sobre microplàstics, entre altres. Eixos temàtics que tenen com a objectiu apropar a la ciutadana, la divulgació i la ciència, en l’àmbit quotidià.

Tot plegat, en una setena edició que tornarà a repetir seus a Reus i a Tortosa d’acord amb diversos campus que compta la URV. Així ho explica el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Pallarès.

Una Nit de la Recerca que consolida la seva setena edició i que es tracta d’un esdeveniment que es celebren a més de 300 ciutats de 30 països d’Europa simultàneament. Una Nit Europea de la Recerca que més enllà d’expandir-se arreu del territori, arriba per ser una cita, un any més, consolidada a Tarragona.

PUBLICITAT