Es celebra la XI Cursa de Transports reivindicant el tall ferroviari a Tarragona

En motiu de la Setmana de la Mobilitat, Tarragona acull la XI Cursa de Transports del Camp de Tarragona. Una cursa que pretèn conscienciar sobre l’ús del transport públic i comparar els diversos mitjans de transport, en què la ciutadania pugui tenir un transport alternatiu al vehicle privat.

PUBLICITAT

Prop d’una vintena de participants arreu del territori del Vendrell, Reus, Constantí, Salou i altres indrets del Camp, han assitit a la cursa amb arribada a l’estació de tren de Tarragona, on s’ha fet entrega d’una targeta de mobilitat de l’ATM.

Enguany, es fa d’una manera especial, per la reivindicació del tall ferroviari per les obres del tünel de Roda de Berà i que mantindrà el tall durant 9 mesos la principal línia de ferrocarril. Els organitzadors han aprofitat per conscienciar i informar als participants sobre com funcionaran els talls. Així ho explicava el tècnic de l’Associació per la Promoció del Transport Públic, Carles García.

Una cursa de transports, que els participants han hagut de registrar el mitjà de transport emprat i el temps d’arribada. Ja son nou edicions d’una cursa enguany marcada per la reivindicació i informació de la línia de tren que afectarà a tot el Camp de Tarragona.

PUBLICITAT